Geen producten (0)

Snoep bestellen

 

Bij ons snoep bestellen betekent:

Een doos vol lekkere, verse snoepjes in een mooie verpakking, ieder snoepje wordt met zorg voor u ingepakt.

 

De categorieën waar u uit kunt kiezen zijn:

- Online snoep kopen: ons assortiment schepsnoep 200 gram, 500 gram, of 1 kilo,  gelatinevrij snoep, 

   snoep stuks producten t/m 1,00 euro en verrassings snoepzakje.

- Snoep specialiteiten: Hier hebben we een keuze uit oud holland snoep wat de nostalgie van het snoep van vroeger weer even terug brengt. 

   Ook zijn er drop specialiteiten, kabels, lolly`s en de zure producten die u hier kunt bestellen.

- Aanbieding: Hier staan de aanbiedingen die nu geldig zijn.

- Chocolade-fudge-nougat: Onder dit kopje vindt u alle chocolade producten, belgische bonbons en nougat en fudge.

- Bonbons: Heerlijke belgische bonbons.

- Geboorte snoep: Voor de geboorte van een meisje of een jongen is er altijd iets lekkers wat u op onze site kunt vinden.

Spek: Hier vind het assortiment spek waaronder onze spekbollen in kleur.

Snoep cadeau-idee: Hier kunt u een leuk cadeau bestellen voor u zelf of voor een verjaardag of als bedankje, privé of bedrijfsmatig.
 
- Snoep buffet: Bij ons kunt u uw eigen snoep buffet samenstellen In de kleuren geel, oranje, rood,roze groen, wit en blauw of een mix  wij hebben verschillende soorten snoep.
 

 

Verzending:

De verzendkosten zijn:

4,95 voor een Post pakket binnen Nederland. inc. track en trace code.

 

Wij leveren uw bestelling met de pakketvervoerders postnl en DHL.

Om de voortgang van uw bestelling te controleren krijgt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail. Hierin staat een track & trace nummer van uw bestelling. U kunt zelf op de website van track en trace uw bestelling volgen.

Wij streven er naar pakketten die op werkdagen besteld en betaald zijn voor 12:00 uur, de zelfde dag nog mee te geven aan de vervoerder, (waardoor die de volgende werkdag bezorgd kunnen worden binnen Nederland).

Alle pakketten worden  tussen de 1 en 3 werkdagen verzonden.

Betaal mogelijkheden:
Directe Betaling: IDEAL
Indirecte betaling: Overboeking. Er moet hierbij rekening worden gehouden met 1 à 2 werkdagen overboekingstijd indien u uw aankoopbedrag betaalt met een vooruitbetaling. U ontvangt een ontvangstbevestiging per e-mail zodra snoepkeuze.nl uw betaling ontvangt. De bestelling wordt dan verstuurd.
Achteraf betaling: AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor snoepkeuze.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij snoepkeuze.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 euro als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250 euro .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. 
 
Heeft u een vraag stel deze dan via het contact gedeelte van snoepkeuze.nl.
 
Geniet van uw snoep bestelling!
 
Facebook Twitter Googleplus